Sivut

maanantai 16. maaliskuuta 2015

NUORTA RAKKAUTTA

Lauantaina vietimme kaunista aurinkoista iltapäivää ja pehmeästi pimenevää iltaa Alavieskan Linnakalliolla juhlimassa Jaakon veljentyttären Paulan ja hänen sulhasensa Petrin häitä.

Pahkakirkossa, sievässä pikkukirkossa, oli vihkiminen. Pikkuisen vilpoinen paikka vielä maaliskuussa, mutta tilaisuus oli sopivan lyhyt. Sulhanen hurrutteli tuoreen vaimonsa potkukelkalla kirkolta juhlapaikalle. Koko maasto oli jäätikköä, joten kelkka kulki hyvin. Juhlaväki "luisteli" perässä.

Juhlasali oli kauniisti koristeltu, samaa luontoteemaa kuin kutsussakin. Kaikki 88 juhlijaa mahtuivat hyvin sisään, tilaakin jäi soittokunnale ja tanssahtelulle. Ruoka oli herkullista, juomia riittävästi ja kakku kaunis. Sanavalta taitaa säilyä yhteisesti, kummallakin :). 

Sukkanauhan ja kukkakimpun ehtivät napata vieraat henkilöt, joten ei ole tässä suvussa häitä lähiaikoina tiedossa. Vaikka noita ehdokkaita kyllä riittää. Häävalssin lauloi sulhasen isä, komean karheasti, kyyneleet kimmelsivät kuulijoiden silmissä kuten kauniiden puheidenkin aikana.

Morsian oli todella upea. Ihana puku ja kaunis pääkoriste. Myös sulhasella oli upea asu, eikä hänkään toki rumalta näyttänyt ;)  Niin on ihanaa tuo nuori rakkaus <3 <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti