Sivut

lauantai 22. joulukuuta 2012

Maailmanloppua ei vielä tullutkaan!

"Hurjat huhut maailmanlopusta kiirivät netissä" otsikoi Kaleva tämän päivän lehdessä.  Mayakalenterin pitkä ajanlaskujakso päättyi eilen. Monet olivat tulkinneet sen tarkoittavan maailman loppumista. Jotkut hehkuttivat sitä melkein tosissaan. Porukoita kokoontui erilaisiin otollisiin paikkoihin, kuten muinaisiin mayakaupunkeihin ja Stonehengen kivipaaseille.

Vuosi sitten media vouhotti tästä enemmän kuin nyt. Mitään vuosituhannen vaihteen tapaista ei kuitenkaan tapahtunut. Silloin tuntui maailma olevan kaatumassa tietokoneiden toimimattomuuteen. Silloinkaan ei tapahtunut mitään.

"Kyllä, olemme elossa!" Australian matkailuvirastosta tiedotettiin vuorokauden vaihtuessa. Hölmöä sekin. Niinkuin se maailmanloppu olisi tullut aikavyöhykkeittäin =O  Sitä mukaa, kun aurinko valaisee maapalloa, se tuhoutuisi.  Joku mies on varmaan keksinyt tuon teorian, niin hölmö se on!

Hyvä, että ei tarvitse miettiä tuollaisia asioita. Maailma ei lopu ennen kuin Jeesus on hakenut omansa pois.  Emme häviä atomeiksi äärettömyyksiin, vaan muutamme kotiin. Maailma kestää niin kauan kuin Jumala on se säätänyt, riippumatta siitä, miten hölmöjä me ihmiset olemme.  Levollisin mielin voimme siis odottaa auringon nousemista ja siirtymistä aikavyöhykkeeltä toiselle.  Tämä päivä meillä vielä on =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti