Sivut

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Takaisin toivoon

Olin niin vihainen Jumalalle. Poistin blogista kaikki hengelliset jutut, uhkasin heittää Raamatut ja laulukirjat komeron perälle, päätin lopettaa rukoilemisen ja tilaisuuksissa käymisen. Päätin, että Jumalaa ei joko ole, tai Hän ei välitä minusta.  Yön katsoin pahoja unia. Aamulla pyysin anteeksi.  Rakas ystäväni piti minulle hengellisen puhuttelun. Sen tiimoilta taas jatketaan.

Mark. 11:23-24
"Totisesti: jos joku sanoo tälle vuorelle: 'Nouse paikaltasi ja paiskaudu mereen!', se myös tapahtuu, jos hän ei sydämessään epäile vaan uskoo, että niin käy kuin hän sanoo. Niinpä minä sanon teille: Mitä ikinä te rukouksessa pyydätte, uskokaa, että olette sen jo saaneet, ja se on teidän."


Jumala on kaikkivaltias ja voi tehdä mitä haluaa, mutta yleensä Hänen vastauksensa ja ihmeensä ovat sidoksissa meidän uskoomme ja siihen perustuvaan rukoukseemme:
Tapahtukoon teille uskonne mukaan. (Matt. 9:29)
Teillä ei ole, koska te ette pyydä".(Jaak. 4:2)

On merkittävää, että Jeesus sanoi: Sinun uskosi on sinut parantanut (Luuk. 17:19), sinun uskosi on sinut pelastanut (Luuk. 7:50), Sinun uskosi on sinut parantanut (Mark. 5:34, 10:52).
Tietysti se mitä pyytää tulee olla Jumalan tahdon mukaista. Koska apostolitkin ja muut Jeesuksen seuraajat  paransivat sairaita ja tekivät niin ihmeitä, niin eikö se silloin ole Jumalan tahdon mukaista rukousta?

Kun rukoilee Jumalan tahdon mukaisesti jotakin pyytäen, niin voi jo rukouksessa kiittää siitä, että saa sen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti