Sivut

lauantai 7. joulukuuta 2013

EVAKOSSA

Pari vuotta Jaakko on huokaillut uuden putkiston perään. Vanhat olivat huonokuntoiset ja piilossa rakenteiden sisällä. Voivat jäätyä talvella ja/tai ruveta vuotamaan. Siinä sitä sitten oltaisiin vetisen kodin armoilla.

Nyt laitettiin toimeksi. Jaakko soitti Pyhäjoen LVI:lle ja sieltä Simo tuli katsastamaan tilannetta. Vessasta päähanasta boilerihuoneen kautta kylppäriin, toiseen suuntaan eteisen kautta keittiöön. Helppo homma. Samalla haluttiin vaihtaa vessaan pytty ja pienempi lavuaari, vielä keittiöön uusi liesituuletin. Kolmen päivän homma.

Jaakko innostui purkamaan keittiöstä kolme korkeaa kaappia. Helpotti putkihommia huomattavasti ja antoi lisätilaa. Jaakko on innostunut muutenkin hankkimaan lisätilaa. Kesällä makuuhuonetta kohtasi sama juttu, ja tilaa tuli kivasti lisää.

Asustettiin putkihommien ajan Kielosaaressa. Nyt Eilan mökissä. Oli kiva mökki, ja LÄMMIN. Ja mulla oli tosi lyhyt työmatka ;)

Kun putkityöt oli tehty ja päästiin muuttamaan takaisin kotiin, Jaakko jäi siivoamaan huushollia sillä aikaa, kun olin töissä. Kotiin tullessani kaikki oli putsplank. Lattiat pesty, matot tammattu, roskat poissa. Onpas mulla ihana mies!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti