Sivut

lauantai 6. huhtikuuta 2013

On ilmoja pidellyt

Tosi upeita aurinkoisia päiviä ollut jo pitkään! Aurinko lämmittää mukavasti ja hissun kissun sulattelee lumia. Öisin on silti kylmää. Aamullakin oli pakkasta vielä -14 astetta. Kestää se lumien sulaminen näillä keleillä. Eivät ole vielä uskaltaneet kesänopeusrajoituksia laittaa, vaikka viikko sitten alkoi kesäaika ja silloin suunnittelivat ne vaihtavansa. Kun on vielä niitä lumisateitakin luvattu. Huomennakin pitäisi tulla lisää lunta. Saa nähdä. Kesärenkaat olisi kyllä hyvä vaihtaa. Isot tiet ovat jo sulina ja on hölmöä kuluttaa renkaita ja nastoilla tienpintaa. Se noista säätiedoista.

Eilen oli kullanmurun synttäri. Käytiin sen kunniaksi lounaalla Pattijoen ABC:llä =)
Tänään on Vilin nimppari. Kotona vaan juhlitaan.  Tuli sentään Örmyltä tekstarionnittelut.

Olen taan liittynyt facebookiin. Vuoden olin välillä poissa, kun rasitti se systeemi. Olen nyt valinnut ystäviä karsien, vain sellaiset, joiden kanssa haluan oikeasti vaihtaa kuulumisia. Muutkin tekevät ilmeisesti samoin, kun en ole kaikkiin ystäväpyyntöihini saanut vastausta. On noita silti kertynyt jo satakunta. Kaikki tärkeimmät eivät edes ole siellä.

Mistä tulikin mieleeni, että kaksi ystävistäni täyttää kohtapuoliin pyöreitä vuosia. Tarja 50 ja Seija 60.  Seijan ja miehensä kanssa aiomme nautiskella herkullisesta ateriasta ja mukavasta yhdessäolosta Fransmannissa, kun Turussa vierailemme. Hän onkin pitkäaikainen ystäväni, yli 40 vuotta jo. Etäisyys ei nykyaikana ole enää edes hidaste. Kännykät ja sähköpostit toimivat, ja nähdessä voi aina jatkaa siitä, mihin viimeksi jäätiin. Olen kiitollinen sekä vanhoista että uusista ystävistä.

Olemme kullanmurun kanssa aloittamassa uutta blogia, jossa käsitellään tapahtumia ja asioita, jotka mielestämme ansaitsevat huomiota.  Se löytyy osoitteesta http://asiantynkaa.blogspot.fi/.
Saa nähdä, kertyykö sinne juttua ja miten =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti