Sivut

tiistai 13. tammikuuta 2015

100 PÄIVÄÄ ILMAN

Uusi vuosi, uudet kujeet. Tai kaikki samat vanhat :D

Suomen kansa touhottaa, ainakin television mukaan, 100 päivän alkoholipaastosta. Muutama julkimo on lupautunut olemaan ilman viinaa tuon ajan, ja mukaan siihen on houkuteltu tavallisia kansalaisiakin. Monet ovat kai ilmoittautuneetkin. Tarkoituksena siis viettää tipattoman tammikuun lisäksi tipaton helmi- ja maaliskuu ja muutama päivä huhtikuustakin. Pääsiäisen yli menisi tuo 100 päivän putki.

Minulle tuo olisi liian helppoa. Yleensä nimittäin vietän vuodessa 364 päivää ilman alkoholia :)
Niinpä valitsin omaan haasteeseeni astetta vaikeammat aiheet: namit, jäätelön ja kahvileivät (paitsi pitko). Ja aloitin haasteeni vasta kotiuduttuamme vuodenvaihteen kylpyläreissusta, maanantaina 5.1.  Nyt on siis ensimmäinen haasteviikko onnellisesti takana. Eikä ole lipsuttu edes pastillin verran ;)

Kyllä tämän arjen kestää, mutta ne juhlat. Hankalia tilanteita tuovat mukanaan varsinkin ystävän-/hääpäivä, laskiainen, Runeberginpäivä, Paulan häät, Jaakon 70-vuotisjuhlat ja pääsiäinen. Mutta eiköhän tästä selvitä.

Ketään en haasta mukaan. Jokainen tehköön niin kuin itselleen parhaaksi näkee. Voihan näitä satapäiviä aloittaa milloin vain. Tai vaikka kuukausi kerrallaan. Tai viikko. Joskus päiväkin on rankka koettelemus. Tsemppiä toivon niille, jotka uskaltautuvat mukaan. Tsemppiä myös itselleni. Ja tosi paljon tsemppiä kullanmurulleni, joka joutuu kestämään kaiken nannatuskan <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti