Sivut

keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Puuhapäivä

Eilen saapui postissa toissapäivänä tilatut laitteet: tietokoneen keskusyksikkö, monitoimitulostin ja kuvaskanneri. Täytyy sanoa, että oli nopeaa toimintaa. Nopeaa on laskutuksenkin kanssa, kun ensi maanantaina jo erääntyy maksettavaksi.

Niitä pitäisi ruveta asentamaan, että saisi koneen toimimaan. Tämä entinen on jo aikansa elänyt.  Eilen ja tänään olen tyhjentänyt vanhaa konetta omista tiedostoista. Kaiken olen polttanyt levyille ja varmuudeksi vielä kopioinut.  Vaikka jäähän niitä tietoja tuonne muistiin poistamisen jälkeenkin, mutta meinaan ottaa muistikortin omaan käsittelyyni. Tuhoutuvat tiedot sitten paremmin =)

Innolla odotan, että pääsen skannaamaan dioja ja negatiiveja. Ei niitä viitsi valokuviksi kehittää ja valokuvaamossa niiden siirtäminen levylle maksaisi 0,40 e/kpl. Ihan hirmuhinta. Siinä pitäisi satasia latoa tiskiin, jos niin tekisi.

Ollaan myös yritetty siirtää tavaroita paikasta toiseen. Makuuhuoneen kaapit piti saada tyhjäksi, että ne voi siirtää autotalliin Jaakon käyttöön. Pystyn sen jälkeen vasta maalaamaan seiniä. Sen puuhan taidan jättää viikonloppuun, kun sänky pitää sieltä myös haalata pois uuden tieltä.  Siinä välissä piti järjestää autotallikin, että sinne iso kaapisto mahtuisi.

Tavarat kaapeista siirrettiin vanhaan vaatehuoneeseen, josta taas liinavaatteet (lakanat, pyyhkeet, verhot yms.) siirrettiin uuteen vaatehuoneeseen. Sinne tosin kaappi tulee vasta viikon päästä, joten on vähän sekaista...

Viikon päästä tilanne on toivottavasti paljon parempi. Kaapit ja tavarat paikoillaan, makuuhuone järjestyksessä ja me nautiskelemassa =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti