Sivut

sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Kaikkea hullua sitä onkin!

Erään ystäväni fb-sivulla on kutsu tilaisuuteen "Äitijumalan ilon ja armon vuodatus".

Siis, MITÄ?!

Kutsussa on kuva, joka epäilyttävästi muistuttaa Europaa. Hänhän ei ole neitsyt Maria, vaan demoninen ilmentymä, kuten lienee tämä Sofiakin. Egyptiläistä alkuperää kaiketi päätellen siitä, että vanhempansa ovat nimeltään IsisSofia ja OsirisSofia.

Äitijumala Sofia on sanonut näin:
"Meidän on aika unohtaa erillisyytemme ja muistaa Ykseys. Erillisyyden aika on päättymässä. Täyty jumalallisesta yhteenkuuluvuudesta kaiken luodun kanssa - tunne yhteytesi. Täyty onnesta kuunnellessasi enkelikieltä, joka virtaa suustasi puhuessasi muiden kanssa. Sähköisty ilosta katsellessasi kanssaihmisiäsi. Keskity heidän suloisuuteensa ja nauti elämästä ihanien ihmisten kanssa sillä, kun otat vastaan Äitijumalan Rakkauden avautumalla sille, niin näet ja koet ilon ja armon elämäsi kaikilla tasoilla.
Äidin Rakkaus täyttää sinut, kylvet tuossa valossa eikä sinulta mitään puutu. Runsaus virtaa sinulle sillä pato, joka sinussa on ollut, on saanut sinut kokemaan puutetta elämän kaikilla tasoilla: rakkaudettomuutta, kipua, vaivaa, tuskaa, kodittomuuden tunnetta, ikävää...
Mutta nyt astuessasi Elämän voimalliseen virtaan pidäkkeettömästi, voit tuntea sen suuremmoisen kantavuuden soljuessasi sen pinnalla kohti suurta rannatonta kultaista
merta, Elämän Lähdettä, joka on Äidin syli, sinun todellisen Äitisi syli ja sydän.
Sykkiessään ikiaikaista sykettä se tyynnyttää sinun tuskasi ja täyttää sinut suurella ilon ja onnen tunteella."

Tämähän on vielä hullumpaa kuin Äiti Amman jutut =O  Kaikin tavoin sielunvihollinen yrittää meitä ihmisraukkoja pauloihinsa saada.

Onneksi meillä on oikea, elävä Jumala, että ei tarvitse tällaisten hullutusten perässä juosta!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti