Sivut

keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Kuntoilua

Ajateltiin, että innostuttaisiin kuntoilemaan. Kun mullakin on tuo lenkkeily kiellettyä, niin kuntosalin suuntaan katselin. Siellä on sellaisia laitteita, joissa paino ei mene jalalle, ja niitä voisin käyttää. Pitäisi talven aikana kadonneet lihakset saada takaisin. Eikähän tuo haittaisi, jos löytyisi uusiakin =)

Aiemmin kunta tarjosi työntekijöilleen puolet kuntosalin maksusta. Ja Jyty jäsenilleen puolet. Silloin se oli käytännössä ilmainen. Nyt en ole enää Jytyn jäsen ja kuntakin on muuttanut systeemiä niin, että on mahdollista lunastaa kuukaudessa kaksi viiden euron kunto/kulttuuriseteliä, joista pitää maksaa puolet. Siis maksaessaan kunnalle vitosen saisi kympin takaisin. Sen voisi sitten käyttää vaikka kuntosalille. Hullua touhua.

Maksoin siis rahalla kahden kuukauden edestä (koska heinäkuun ovat lomilla kaikki). Jaakonkin raahasin katsomaa, millaisia laitteita siellä on. Ihan kahdestaan saatiin olla, kun yhden jälkeen mentiin. Käytiin kaikki laitteet läpi kertaalleen ja sitten kuntoiltiin omaa tahtiamme tunnin verran. Mukavaa oli.

Tänään Jaakko meni lunastamaan itselleen kuntosalikorttia, mutta vapaa-aikatoimen Tittaa ei löytynyt mistään. Jatkettiin sitten vain monikkarille. Nyt salissa olikin joku tyttö kuntoilemassa. Enkä kehdannut mennä. Olisi sitä voinut, vaan olin valmiiksi niin ärrimurrina, etten halunnut. Palattiin siis kotiin. Huomenna kai yritämme uudelleen.

Pyöräilläkin voisi. Viime kerrasta on jo kaksi vuotta. Kohta ei uskalla enää ollenkaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti